Temptu Pro

TEMPTU make-up is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van professionele make-up artists, schoonheidsspecialistes en kappers.

Verbeter jouw skills met TEMPTU'S gepatenteerde technologie en iconische formules. De make-up is meteen geblend en blijft perfect op z'n plaats zitten.

Ontdek nu de toekomst in make-up met ons revolutionair airbrush systeem. Werk sneller, efficiënter en perfecter. Word een TEMPTU professional.


 


Ben je een Beauty Professional?

Wil je kennis maken met TEMPTU en de starter sets voor jouw zaak?

TEMPTU Benelux maakt deel uit van Delise Cosmetics. Het is onze prioriteit om jou te ondersteunen als TEMPTU ambassadeur. Kies je voor TEMPTU, dan kies je voor training, ondersteuning én kwaliteit.

Vul onderstaand formulier in en we bezorgen je vrijblijvend alle informatie!

 

Waarom kiezen voor TEMPTU Belgium?

Bij Temptu Belgium staat kennis centraal.

 

Beauty Pro ondersteuning

TEMPTU staat reeds meer dan 40 jaar garant voor baanbrekende technologie en geavanceerde make-up formules. Kwaliteit en perfectie zijn onmisbaar om een professioneel resultaat te leveren.

 

We streven er dan ook naar om jou als Beauty Pro op te leiden tot een TEMPTU AIR specialist. We garanderen jou een persoonlijke en professionele begeleiding zodat de TEMPTU AIR geen geheimen meer heeft voor jou.

 

Door een uitgebreide kennis en know-how van TEMPTU sta je stevig in je schoenen om jouw klanten correct te adviseren. Professionalisme, kwaliteit en de tevredenheid van jouw klanten is bij ons prioriteit. Onze ondersteuning en trainingen staan daarbij centraal.

 

Productkennis

Voor jou en je klanten is de kwaliteit en formule van de TEMPTU make-up producten belangrijk. Om je klant correct te adviseren is productkennis onmisbaar.


Ons 'Goed voor jouw huid' motto wordt gestaafd door de zorgvuldige keuze van ingrediënten. De Perfect Canvas formule is olievrij, parabenenvrij, parfumvrij, niet-comedogeen en hypoallergeen. Dit maakt dat deze reeks geschikt is voor zelf de meeste gevoelige huidtypes.


 

Know-how

Bij TEMPTU Belgium is ondersteuning en persoonlijk contact prioriteit. 

Wanneer je kiest voor een TEMPTU Air startpakket gaan we meteen aan de slag om jou op te leiden tot TEMPTU Air Specialist met de:

  1. TEMPTU Startup Training
  2. TEMPTU Air Perfectie Training (binnen 3 maand na Startup)

Met deze kennis kan je meteen aan de slag om jouw klanten te ontvangen in je make-up stoel.

Wil jij graag kennis maken met TEMPTU Belgium en ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Gerty van TEMPTU Belgium via gerty@temptu-air.be of +32 497 18 13 96. 

 

Contacteer TEMPTU Belgium