Verzend- en retourbeleid

 

Verzending

De verzendkosten bedragen 9,95 euro binnen België en 14,95 euro buiten België binnen Europa. Indien de bestelling boven de 200 euro incl. btw komt, is de verzending gratis.

Het grootste deel van de producten in onze webshop zijn in voorraad. Voor producten die in voorraad zijn, geldt de regel: op werkdagen besteld voor 12u, volgende werkdag geleverd. Wanneer u meerdere producten in een keer bestelt, worden de producten die in voorraad zijn eerst verzonden. Bekijk uw eindafrekening voor een nauwkeurige schatting van de verzendkosten voor uw bestelling.

Wij bezorgen uw bestelling in overeenstemming met de door u geselecteerde bezorgoptie (ophaling of verzending). Werkdagen zijn altijd exclusief zaterdag, zondag en feestdagen. Eventuele levertijden zijn slechts indicatief.

Alle bestellingen worden geleverd door bpost. U kiest zelf het adres waarop de levering moet gebeuren. Uw pakje wordt één maal bij u aangeboden door uw postbode. Om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig bij u aankomt, vereisen sommige van onze bezorgopties een handtekening bij ontvangst. Als u tijdens de normale kantooruren niet thuis bent, kunt u ons een alternatief afleveradres geven waar iemand aanwezig zal zijn om voor uw pakket te tekenen.

Bent u niet thuis? Dan wordt uw pakje naar het dichtstbijzijnde postpunt gebracht waar het 14 dagen blijft. Indien u het niet afhaalt, zal het pakket retour komen naar ons.

U krijgt een aanbiedingsbericht in de bus waarop staat vermeld waar uw pakje zich bevindt. U kan ook contact opnemen met bpost om een nieuwe datum van levering af te spreken. (telefoonnummer staat vermeld op het aanbiedingsbericht)

Heb je nog een vraag die hierboven niet is beantwoord? Neem contact op met info@delisecosmetics.be en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Retour en terugbetaling

U kunt alle online aangekochte artikelen binnen 1 maand retourneren in onze winkel of via Bpost. Producten moeten ongeopend en ongebruikt aan ons worden geretourneerd, op eigen kosten naar onderstaand adres. U moet een geldige reden opgeven voor uw retourzending. Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Zou u deze alsnog terugsturen, dan wordt uw zending als ongeldige retourzending beschouwd.

Na ontvangst van het product zal de bestelling gecontroleerd worden om er zeker van te zijn dat het niet geopend is. Indien uw retour geldig is en voldoet aan de gestelde voorwaarden, ontvangt u de waarde van de geretourneerde producten binnen 14 werkdagen teruggestort op uw bankrekening. Hou er rekening mee dat bezorgkosten niet worden gerestitueerd.

DELISE COSMETICS, Kortrijkseweg 290, 8791 Beveren-Leie.