Discover TEMPTU

Discover TEMPTU

Zaterdag heb ik voor het eerst de kans gekregen om enkelen van jullie te laten kennis maken met TEMPTU Make-up. Dit heb ik samen gedaan met professionele make-up artiesten maar ook met mensen met een passie/interesse voor make-up. Met andere woorden iedereen was en is hier welkom. 

Waarom werken met TEMPTU airbrush?

Waarom airbrush? Waarom TEMPTU? Dit waren voor mij de twee belangrijkste vragen die ik beantwoord wou hebben in het begin van deze sessie. Want waarom zou ik mijn naam zetten onder een merk waar ik geen 100 procent achter sta. TEMPTU Make-up heeft mij meer dan overtuigd, niet enkel door hun bewuste keuze van ingrediënten. Maar ook de resultaten die ik ermee kan bekomen bij mijn klanten en mezelf.

Tijdens een demo nam ik hen stap voor stap mee in de TEMPTU Air techniek. Ik gaf bij elk product de nodige uitleg tot aan het eindresultaat. Na de demo sessie was er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met de toestellen en producten of samen met mij op zoek te gaan naar de juiste kleuren.

Weet wat je eet

Tijdens de sessie had ik ook een aanbod van gezonde hapjes en drankjes, waarom? Wel, hierdoor wil ik ook de nadruk leggen op hoe belangrijk het wel niet is om het volledige lichaam gezond te houden. Met gezonde voeding bekom je grotendeels ook een gezonde huid. En hoe kan je nu een mooie vlekkeloze make-up bekomen? Door te beginnen met een gezonde huid.

TEMPTU gaat heel bewust te werk in de keuze van hun ingrediënten zonder te moeten inboeten in kwaliteit. De formule is olievrij, parabenenvrij, parfumvrij, niet-comedogeen en hypoallergeen. De make-up wordt op het gelaat verneveld waardoor ze op de huid komt en minder wordt opgenomen door de huid.

TEMPTU producten

Ik heb gekeken voor een mooi aanbod van voordelige starterspakketten.

Je kan kiezen voor de TEMPTU air Complexion Set, (Temptu Air + Perfect Canvas Airpod Foundation)

Bereik een vlekkeloos en natuurlijk resultaat met de Temptu Air, een draadloos airbrush make-up apparaat en onze Perfect Canvas Airpod Foundation, een lang houdende, hydraterende foundation met anti-age formule.

TEMPTU air Blush Set, (Highlighter + Blush + Bronzer, Contour)

Deze set is de ultieme combinatie voor een naturelle en perfecte look.  De matte Perfect Canvas Bronzer & Contour, Perfect Canvas Blush en Perfect Canvas Highlighter geven je een natuurlijke uitstraling. Samen zorgt dit trio niet alleen voor een gelift resultaat, ze creëren ook een jonge, frisse en gezonde uitstraling.

TEMPTU air Contour Set, (Highlighter + Bronzer, Contour)

Deze set combineert de matte Perfect Canvas Bronzer & Contour met de Perfect Canvas Highlighter in een kleur naar keuze. Met dit duo kan je jouw look accentueren, oplichten, sculpten, definiëren en bronzen.

 

Met deze producten kan je zeer mooie vlekkeloze resultaten bekomen, het proberen waard!

Lees meer

Leer contouren als een PRO!

Leer contouren als een PRO!

Wat is airbrush make-up?

Wat is airbrush make-up?