Onze Perfect Canvas Airpod Foundation werkt huidverbeterend!

Onze Perfect Canvas Airpod Foundation werkt huidverbeterend!

Een huidvoedende, makkelijk te sprayen foundation en beschikbaar in 24 tinten. Dit klinkt toch wel als het perfecte product voor een flawless make-up? Wel, dat is het ook! Maak kennis met de Perfect Canvas Airpod Foundation. Je zal versteld staan van wat deze foundation allemaal te bieden heeft. 


Huidverbeterende make-up, hoe werkt het?

Hoe kan een foundation nu huidverbeterend werken? Wel, TEMPTU werkt met een krachtige anti-aging formule. Deze formule bevat aminozuurpolymeer waarvan is aangetoond dat het 4x meer hydrateert dan hyaluronzuur. Het anti-verouderingscomplex van peptiden en fruit- en plantenextracten zorgen er voor dat de huid wordt gelift en verstevigd. 

Hoe ziet de Perfect Canvas formule er uit?

De formule is doordrenkt met prestigieuze huidverzorgingsingrediënten, waaronder:

  • Witte berk om de toon, textuur en helderheid van de huid te verbeteren, terwijl het algehele uiterlijk helderder wordt.
  • Smart Peptides hebben bewezen de integriteit van de huid te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
  • Goji-bessenextract levert krachtige antioxidanten aan de huid.
  • Gotu Kola-extract om de stevigheid en elasticiteit van de huid te behouden.

De olievrije, parabenen-vrije, ftalaat-vrije, parfumvrije, veganistische, niet-comedogeen en hypoallergene formule betekent dat deze Perfect Canvas Foundation geweldig is voor alle huidtypen, zelfs de meeste gevoelige!

Natural look of full glam

Een foundation die een vlekkeloze, egale kleur en natuurlijk ogende dekking biedt die de hele dag blijft. Dat is de perfecte omschrijving van de Perfect Canvas Foundation.

Natural look

Ben je een liefhebber van de no make-up look? Hier zal je vinden waar je al zo lang naar op zoek bent want door middel van de spray techniek en de voedende ingrediënten bekom je een uiterst natuurlijk resultaat. In plaats van complimentjes te krijgen op je perfect aangebrachte make-up zal je complimentjes krijgen over jouw stralende huid!

Glamorous look

Heb je zin om toch eens wat meer full glam te gaan, helemaal geen probleem want met deze formule is het mogelijk om te kiezen voor meer dekkende look zonder een cakey finish. Klinkt als een droom foundation, niet?

Meteen geblend

De zeer fijne nevel van microgeconcentreerde pigmenten zorgen voor een gewichtloze en gelijkmatige verspreiding van de Perfect Canvas Foundation. De foundation versmelt met de huid voor een afwerking als geen ander - zo natuurlijk dat het de huidstructuur behoudt, alleen meer geperfectioneerd. Plus, deze gewichtloze sluier van make-up nestelt zich niet in lijnen en rimpels - dus het ziet er nooit zwaar of cake-achtig uit.

Waarom zouden we nog met een borstel op onze huid werken als we zo’n resultaten kunnen bekomen met airbrush make-up?

Perfect Canvas Foundation in actie!

Vraag je je af hoe het werkt? In onderstaande video zie je hoe je stap voor stap deze flawless make-up creëert.

Heb je interesse in het aankopen van deze Complexion Set? Je ontvangt van ons steeds instructies en een video tutorial waarmee je aan de slag kan!

 

 

Ontdek de Complexion Set in onze webshop!

Ben je overtuigd en wil je zelf aan de slag met TEMPTU make-up? Dan is onze Complexion Set de ideale starter!

Klik hier om de Complexion Set te ontdekken!

Lees meer

Wat is airbrush make-up?

Wat is airbrush make-up?

Leer contouren als een PRO!

Leer contouren als een PRO!

Perfect - 24 tinten - Canvas Foundation

Perfect - 24 tinten - Canvas Foundation