Ontdek TEMPTU Air

 

WAT IS AIRBRUSH MAKE-UP?

Met airbrush make-up sprayen we de make-up zo licht als lucht op de huid. Onze make-up wordt omgevormd tot een micro-fijne nevel die versmelt met de huid en er echt natuurlijk uit ziet. Met de airbrush techniek kan je foundation, bronzer, blush, highlighter en oogschaduw aanbrengen maar ook de wenkbrauwen bijkleuren en een mooi kleur op de lippen plaatsen.

Waar maakt TEMPTU nu het verschil ten opzichte van andere airbrush merken? Met de TEMPTU Air en hun Perfect Canvas Foundation.

TEMPTU Air

TEMPTU Air is het eerste draadloze airbrush make-up apparaat en garandeert een instant, feilloos resultaat. Deze gepatenteerde technologie levert een natuurlijk fijn resultaat én biedt een volledige dekking.
Het toestel is makkelijk in gebruik en oplaadbaar. 

 

Lees hier meer over airbrush make-up

 

 

Perfect Canvas Foundation

Maak kennis met onze Perfect Canvas Foundation. Een foundation met huid voedende natuurlijke ingrediënten, makkelijk te sprayen en beschikbaar in 24 tinten voor een licht-als-lucht, natuurlijk ogende dekking die de hele dag blijft!

Ervaar direct geperfectioneerde, jonger uitziende huid met deze hydraterende, lang houdende formule in een natuurlijke, semi-matte afwerking.

 

Lees hier alles over de Perfect Canvas Foundation

 

TEMPTU Belgium

Bij ons kan je zowel terecht als particulier als professional.

Samen met onze partners (make-up artists, schoonheidsspecialistes en kappers) geven we START2TEMPTU sessies aan particulieren.

Als professional kan je exclusieve verdeler worden van TEMPTU. Hiervoor werkten we verschillende formules uit of kunnen we op basis van jouw noden een pakket op maat samenstellen.

 

Ontdek alles over TEMPTU en schrijf je in op onze nieuwsbrief